Te cunosc de undeva. Monica Anghel şi fratele său, concurenţi în noul sezon
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Alexandru Anghel, care în această toamnă va face pereche cu sora sa, Monica Anghel, la Antena 1, în cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!, spune că și-a descoperit talentul muzical acum 10 ani, la un club de karaoke. Puțin timp după aceea, urca pe scenă alături de sora sa și de maestrul Ionel Tudor.

Acesta însă nu este singurul talent artistic al lui Alex. Fratele mai mic al Monicăi Anghel este și un pictor talentat. Concurentul de la Te cunosc de undeva! a pus prima dată mâna pe o pensulă la vârsta de trei ani, primele sale picturi reprezentând personaje de desene animate. În timp, a realizat sute de tablouri, pe care le vinde sau le expune la Grădina Șevaletelor, locul din București destinat copiilor de care se ocupă.

"Sunt zile în care energia creativă, bucuria de a picta sunt la cote maxime. Mă conectez exclusiv la activitatea din atelier și ies lucruri foarte frumoase. Subiecte găsesc oricând, oriunde, dintr-un film, o carte, un apus, un răsărit, o discuție, o persoană... Tablourile le vând, le păstrez pentru Grădina Șevaletelor sau le dăruiesc", mai spune el.

Patru perechi de artişti, pe scena de la "Te cunosc de undeva"

Sora sa, Monica, nu este singura din familia Anghel care a slăbit spectaculos în ultimul timp. Și Alex, fratele ei mai mic cu 12 ani, a dat jos în ultimele două luni opt kilograme și jumătate. "Am reușit să slăbesc cu disciplină și dorința de a arăta mai bine, astfel că am ținut un program constant cu antrenamente fizice și alimentație sănătoasă. Mă simt mai bine când am un mod de viață sănătos", spune concurentul de la Te cunosc de undeva!.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, pe scenă vor urca patru perechi de artiști - Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel