TE CUNOSC DE UNDEVA. Florin Ristei a câștigat finala - SCANDAL
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
TE CUNOSC DE UNDEVA. Florin Ristei a câștigat finala emisiunii de la Antena 1, ceea ce i-a nemulțumit pe unii telespectatori.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Cezar Ouatu și Nadir Tamuz au fost cei cinci finaliști ai transforming-show-ului "Te cunosc de undeva!", pe care telespectatorii Antenei 1 i-au văzut sâmbătă, 26 decembrie, de la ora 20.00.

FLORIN RISTEI este CASTIGATORUL TE CUNOSC DE UNDEVA 2015, iar pe podium s-au mai aflat Şerban Copoţ şi Tania Popa. Conform tradiţiei de la TE CUNOSC DE UNDEVA, Florin Ristei, în calitate de câştigător, va participa şi în sezonul 9 al show-ului, care va începe în primăvară.

Alegerea juriului i-a nemulțumit pe mulți telespectatori, care au considerat că nu Ristei a fost cel mai bun. Viorica şi Margherita de la Clejani au primit premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare, după ce au intrat în pielea lui Monserrat Caballe şi Jose Carreras.

"cel mai antipatic cind ride cu gura pina la urecchi se vede rauatea din el cind primea note mici", este unul dintr ecomentariile acide la adresa lui Florin Ristei.

Florin Ristei a uimit juriul și audiența cu transformări spectaculoase în sezonul cu numărul opt. Acesta revenit în atenția publicului, după ce în 2013 a câștigat titlul X-factor împreună cu suma de 100.000 Euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel