TE CUNOSC DE UNDEVA, finala. Moment senzațional: Cezar Ouatu, cerere în căsătorie pentru iubită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Moment senzațional, sâmbătă seară, în finala show-ului "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Cezar Ouatu, unul dintre finaliști, și-a cerut iubita în căsătorie, pe scenă, stând în genunchi.

Bat clopote de nuntă pentru Cezar Ouatu, cel care în actul final al show-ului transformărilor de la Antena 1, a fost Michael Jackson.

Artistul a reușit sâmbătă seară un moment extraordinar, când a cerut-o pe iubita sa, Andreea, în căsătorie, în fața publicului, juraților, prezentatorilor și a celorlalți concurenți. Cu vocea gâtuită de emoție, Cezar Ouatu a îngenuncheat pe scenă în fața iubitei sale și i-a propus să fie soția lui.

Momentul a stârnit lacrimi în ochii asistenței, dar și multe aplauze, mai ales că Andreea a acceptat emoționată propunerea.

Vezi AICI video

Viitoarea soție a lui Cezar Ouatu, Andreea, este stewardesă, a fost imaginea Tarom, iar acum lucrează pentru o companie aeriană VIP din Emitatele Arabe. Cezar și Andreea sunt împreună de nouă ani, potrivit romaniatv.net.

Seară magică pentru Cezar Ouatu 

Seara magică pentru Cezar Ouatu nu s-a încheiat atunci când Andreea i-a acceptat cererea în căsătorie. Artistul a mai avut un moment emoționant: a fost desemnat câștigătorul ultimei ediții a show-ului de la Antena 1, cu 87 de puncte acumulate.

Cezar Ouatu a câştigat marele premiu de 15.000 de euro, care a fost donat în scopuri caritabile, unei familii care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel