Taximetriștii din Cluj își caută colegul care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. Gestul său a impresionat pe toată lumea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Taximetriștii din Cluj își caută colegul care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. Gestul său a impresionat pe toată lumea / Foto: Pixabay, de Manuel Alvarez
Taximetriștii din Cluj își caută colegul care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. Gestul său a impresionat pe toată lumea / Foto: Pixabay, de Manuel Alvarez
Taximetriștii din Cluj își caută colegul care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital, dorind să-i ofere o recompensă pentru gestul său de omenie.

Gestul unui taximetrist din Cluj a impresionat pe toată lumea. Acesta  a transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Deși femeia nu avea suficienți bani pentru cursă, acesta a ajutat-o, fără să stea prea mult pe gânduri. Acum colegii taximetristului îl caută pe bărbat pentru a-i oferi o recompensă. Acesta, însă, este de negăsit. 

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, încearcă de câteva zile să verifice știrea. Informația a fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc cursa respectivă, și nici cine este femeia care ar fi fost ajutată de taximetrist. Colegii vor să-i ofere un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă e deja angajat.

“A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani - gratuit. Iar dacă e angajat, îî oferim o mașină electrică”, a spus Ioan Pugna.

Dispeceratul costă 220 de lei pe lună, ceea ce înseamnă că, în decurs de cinci ani, bărbatul ar economisi 13.200 de lei, echivalentul sumei de 2600 de euro. Urmează însă să vedem dacă bărbatul va fi găsit, asta pentru că există voci care susțin că știrea ar fi falsă.

Gestul taximetristului a impresionat utilizatorii pe rețelele de socializare

Cazul a fost relatat de un alt șofer pe un grup de Facebook. Din postare, reiese că o mamă care a apelat la serviciile taximetristului ca să ajungă cu copilul la spital, i-a dat apoi un mesaj, precizând că are doar 16 lei să îi dea pe cursă.

Cel mai probabil, cursa ar fi valorat mai mult, însă taximetristul a refuzat să ia vreun ban. I-a răspuns că ajunge imediat și îi va duce gratis la Urgențe. Potrivit Știri de Cluj, șoferul care a relatat cazul a postat și o fotografie cu discuția între femeie și șoferul de taxi.

"Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult.

Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă" a transmis șoferul pe un grup de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel