Taximetriștii din Centrul Vechi din București, buni de plată. Amenzile, aplicate de polițiști, au depășit 26.000 de lei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Taximetriștii din Centrul Vechi din București, buni de plată. Amenzile, aplicate au depășit 26.000 de lei. Sursa - Pexels
Taximetriștii din Centrul Vechi din București, buni de plată. Amenzile, aplicate au depășit 26.000 de lei. Sursa - Pexels
În acest weekend,  poliţiştii locali de la Serviciile Control Transporturi şi Circulaţie Rutieră şi agenţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au aplicat amenzi de 26.500 de lei taximetriştilor din Centrul Istoric, pentru suprataxare, neeliberare de bon fiscal, lipsa staţiei radio, a informat, luni, Primăria Capitalei, citată de Agrepres.

Poliţiştii au verificat documentele de transport pentru 51 de autovehicule, 11 conducători auto fiind sancţionaţi contravenţional pentru abateri de la Legea taximetriei, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei transmis Agerpres.

Încălcări ale Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi au fost constatate şi la Gara de Nord, unde, vineri, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de alte câteva mii de lei. Cinci autorizaţii de taxi au fost reţinute, ca măsuri complementare.

„Acţiunile DGPLCMB în vederea asigurării unui cadru civilizat al activităţii de transport public în regim taxi, în Capitală, vor continua. Pentru a sesiza problemele întâmpinate în relaţia cu conducătorii de taxi, cetăţenii pot apela linia verde pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei - 0800.800.868 sau dispeceratul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti la 021/9752”, se precizează în comunicatul Primăriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel