"Eu și Scărlătescu ne știm de relativ câțiva ani, de vreo trei, patru ani, cam așa. Ne-am întâlnit să gătim, dar de față cu el nu gătesc pentru că apostrofarea lui către de mine, din două în două secunde e: Tu taci din gură că nu știi nimic! Și de asta am venit, mai mult ca să-l oftic. "Taci din gură" îmi se spune de câte 25 de ori pe oră, pentru că tot timpul îmi dau cu părerea şi aş vrea să gătesc într-un alt mod", i-a spus Tavi Colen, Ginei Pistol înainte de a se apuca de gătit în emisiunea difuzată pe Antena 1.
Tavi a gătit „Rulou de şalău cu degeţele de somon şi algă marină", un preparat relativ simplu, căruia artistul i-a dat o "denumire pompoasă". Ca garnitură, acesta a pus baby carrots și broccoli.
"De voie, de nevoie, trebuia să o fac"
"Astăzi, cum spuneam, nu o să gătesc, o să mă joc, pentru că dacă ar fi să gătesc, n-ați avea destul timp în emisiune. Nu pentru gătitul meu, ci pentru curățenia pe care trebuie să o faceți după ce gătesc. La noi în casă se gătește foarte mult pește și tot ce mișună prin apă, pentru că eu sunt și pescar, așa mă dau eu pescar. La început nu a fost pasiune, a fost necesitate, pentru că venind la București și stând șapte ani la cămin, trebuia să gătească cineva, că mama nu mai era lângă mine. De voie, de nevoie, trebuia să o fac", a mai spus artistul.
Totul e bio
"Materia primă e de calitate pentru că e cât se poate de bio, e crescută la mine acasă. Ouală sunt de la găinile care mișună pe la mine prin curte, mai găsim un curcan, mai găsim o rățușcă. Întotdeauna, verdeața e la mine în grădină. Rândurile mele de leuștean, mărar, pătrunjel, ceapă verde, țelină, usturoi verde, bio, fără chimicale, fără niciun hormon. Am fructe, am câțiva pomi, am chiar și mure fără spini", a mai adăugat acesta.
Cei 3 chefi au fost foarte surprinşi de preparatul său, astfel că, la final, Tavi a plecat cu un cuţit din partea lor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă