Data actualizării:
Data publicării:

Taverna Sârbului din București ar fi luat foc (VIDEO)

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Taverna Sârbului
Sursa foto: Facebook Taverna Sârbului
Un incendiu ar fi izbucnit, în această seară, la Taverna Sârbului. 

UPDATE: Restaurantul Taverna Sârbului dorește să facă o declarație oficială pentru a corecta informațiile eronate și dezinformările care au apărut în mass-media referitoare la incidentul minor din bucătărie.


În acest context, dorim să facem următoarele precizări:


1.    Contrar informațiilor greșite și dezinformărilor, dorim să subliniem că Restaurantul Taverna Sârbului NU a fost distrus în întregime în urma incidentului. Nici o persoană nu a fost rănită. Incidentul a fost unul minor, limitat la o defecțiune a hotei din bucătăria noastră și a fost gestionat prompt și eficient de către personalul nostru.      

2.    Este important să precizăm că Restaurantul Taverna Sârbului este deținut integral de o familie cu origini sârbești și nu are nici o asociere cu Marius Țuca sau oricare altă persoană sau entitate. Orice afirmație care sugerează o astfel de asociere este complet falsă și incorectă.      

3.    Incidentul s-a limitat exclusiv la bucătărie și nu a afectat în nici un fel sala de mese sau alte zone ale restaurantului. Echipa noastră a intervenit imediat și a urmat protocolul de siguranță bine stabilit pentru astfel de situații.

Dorim să asigurăm publicul că restaurantul nostru își menține angajamentul de a oferi o experiență culinară autentică și sigură clienților noștri. Suntem recunoscători pentru promptitudinea și dedicarea personalului nostru și pentru sprijinul primit din partea clienților și comunității noastre.

---- 

Mai multe imagini cu incendiul care ar fi avut loc la Taverna Sârbului au apărut pe Facebook.

"A ars Taverna Sârbului, ne-am intoxicat cu fum toți, au crezut fetele că a venit sfârșitul lumii. A luat foc taverna, cred că n-a mai rămas mare lucru din ea. Au venit zeci de pompieri, dar e clar că înăunutru e prăpăd, n-a mai rămas nimic din ea", a spus Radu Banciu, care trecea prin zonă, scrie ziare.com.

Momentan, nu se cunosc mai multe detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel