Tătăruşanu, declarație surprinzătoare față de reacția suporterilor
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Scorul partidei România-Turcia, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, disputat marți seară pe Arena Națională, a  dezamăgit, în special pe cei aflați în tribune, care a cerut iar demisia selecționerului Victor Pițurcă.

La finalul partidei, încheiate cu scorul de 0-2, în urma golurilor înscrise de Burak Yilmaz '22 şi Mevlut Erdinc '90+5, portarul tricolorilor, Ciprian Tătăruşanu, a declarat: "Publicul ne-a susţinut doar în momentele bune, în momentele proaste au început să ne huiduie ca de obicei. E treaba lor, ei cumpără biletul şi pot să aibă ce atitudine vor. Nu mi se pare normal să strige demisia, dar e decizia lor, pe mine nu mă deranjează", a spus Tătăruşanu, potrivit realitatea.net.

Referitor la cum a evoluat partida, portarul naționalei noastre a precizat că tricolorii nu au făcut un joc prost, dar turcii au fost mai eficienţi.

"Am făcut o partidă bună cu Ungaria, nici azi nu am făcut o partidă rea, dar turcii au fost mai eficienţi în faţa porţii. Eu unul aş fi preferat să nu salvez nimic şi să facem egal. Per total însă ei au fost mai buni şi au meritat să câştige. Acum mai avem două meciuri, sperăm să luăm şase puncte, Ungaria şi Turcia să se încurce şi să mergem la baraj. Suntem optimişti, avem şanse reale pentru că atât Turcia cât şi Ungaria au meciuri cu Olanda, iar olandezii sunt profesionişti, nu cred că se vor relaxa", a adăugat Tătăruşanu.

Marți seară, pe Arena Națională, au fost prezenți, potrivit organizatorilor 44.000 de fani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel