Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, după ce instanța a decis că Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor: Va scăpa cu cea mai ușoară pedeapsă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin
Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, a reacționat după ce instanța a decis că Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor.

Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, a reacționat după ce Judecătoria Mangalia a decis astăzi că Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă, o infracțiune care prevede pedepse de la 3 la 10 ani de închisoare. Se întâmplă după ce familiile victimelor au solicitat încadrarea faptei la omor calificat, infracțiune pentru care pedeapsa este detenția pe viață sau închisoarea de la 15 la 25 de ani.

VEZI ȘI: Procesul lui Vlad Pascu: Acesta va fi judecat pentru ucidere din culpă în loc de omor

"Aici nu se va face niciodată absolut nimic. Va scăpa cu cea mai ușoară pedeapsă și pentru că o să fie băiat bun, o să stea potolit, că nu are ce să facă în pușcărie, în trei sezoane ne întâlnim cu el tot pe aici, făcând ce știe el mai bine", a spus tatăl Robertei pentru Antena 3 CNN.

Tatăl Robertei: Noi așteptăm să intre și acum pe ușă, să se întoarcă

Întrebat cum i s-a schimbat viața după ce fiica sa a fost ucisă în accidentul provocat de Vlad Pascu, tatăl Robertei a spus că și acum, la 230 de zile de când s-a produs tragedia, îi este greu să realizeze că fata a murit.

VEZI ȘI: Tatăl lui Sebi, noi dezvăluiri din instanță. Reacția revoltătoare a judecătoarei după ce i-a răspuns cine este. ”Astăzi e ziua băiatului meu. Făcea 22 de ani”

"Nu cred că am cuvinte. Noi încă așteptăm să intre pe ușă. Astăzi chiar sunt 230 de zile. 230 de zile de când s-a întâmplat nenorocirea asta. Noi așteptăm să intre și acum pe ușă, să se întoarcă. Mergem la cimitir și ne uităm la o piatră acolo. Încă nu conștientizăm că acolo se află corpul copilului nostru", a mai spus tatăl Robertei.

Reamintim că, în luna august 2023, Vlad Pascu, drogat fiind, s-a urcat la volan și a intrat într-un grup de tineri la 2 Mai. O fată și un băiat au murit. Cazul a stârnit revoltă în toată țara, asta pentru că șoferul a fugit atunci de la locul faptei, fiind prins abia câteva ore mai târziu, acest caz scoțând la iveală o serie de nereguli și greșeli făcute de polițiști.

VEZI ȘI: Filmul tragediei de la 2 MAI. Vlad Pascu, oprit în trafic de 2 ori în 24 de ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel