Tatăl lui Taylor Swift, acuzat că a lovit un fotograf în față după un spectacol la Sydney
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Un fotograf australian susține că a fost lovit cu pumnul de tatăl lui Taylor Swift, la Sydney, după concertul cântăreței.

Ben McDonald a declarat că a povestit poliției că incidentul s-a petrecut la Neutral Bay Wharf, unde Swift și tatăl ei tocmai ajunseseră la țărm de pe un iaht, la câteva ore după ultimul spectacol al cântăreței în oraș.

Deși ofițerii nu au dezvăluit nume, poliția a declarat că investighează o presupusă agresiune comisă de un bărbat de 71 de ani asupra unui bărbat de 51 de ani la ora locală 2.30.

Reprezentanții lui Swift nu au răspuns la o solicitare de comentarii, dar un purtător de cuvânt a declarat pentru revista Rolling Stone că două persoane "fac presiuni agresive" pentru a ajunge la Swift.

Aceștia au adăugat că persoanele au avut altercații cu paza și au amenințat un membru al personalului cântăreței.

McDonald a declarat că presa aștepta să o fotografieze pe vedetă în timp ce aceasta se îndrepta spre două mașini.

L-a recunoscut pe tatăl lui Swift, Scott Swift, dintr-o fotografie de pe internet

"Erau aproximativ patru sau cinci agenți de securitate acolo și, la un moment dat, unul dintre agenții de securitate americani a început să împingă umbrela în mine și în aparatul meu de fotografiat, iar apoi Taylor s-a urcat în mașina ei. Altcineva a venit în fugă spre mine și m-a lovit cu pumnul în partea stângă a feței", a spus el.

"Inițial, am crezut că este vorba despre o firmă de securitate australiană care încerca să fie eroul momentului în fața americanilor, dar s-a dovedit că era tatăl ei", afirmă McDonald.

McDonald a declarat că l-a recunoscut pe tatăl lui Swift, Scott Swift, dintr-o fotografie de pe internet - adăugând că acesta nu are nicio vânătaie și nu a avut nevoie de niciun tratament.

"Nu am mers în grabă pe dig. Nu ne-am dus în grabă în spatele bărcii. Am așteptat ca ea să urce. Am păstrat un comportament foarte civilizat. Dar nu, ei... au pus umbrelele în sus și umbrelele peste ea și apoi ne-au băgat umbrelele în față. S-au făcut că noi suntem cei care luăm contact cu ele", a mai adăugat  Ben McDonald.

Swift a părăsit țara marți, după ce peste 600.000 de fani au asistat la spectacolul din cadrul turneului Eras Tour în șapte concerte, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel