Data actualizării:
Data publicării:

Tatăl lui Lamine Yamal a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat într-o parcare. Starea sa de sănătate

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Tatăl noului star al fotbalului spaniol Lamine Yamal a fost înjunghiat miercuri noapte.

Mounir Nasraoui, tatăl atacantului echipei FC Barcelona, a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri. Viaţa sa nu este în pericol, transmite mass-media spaniolă. Incidentul s-a petrecut într-o parcare din Mataro, localitate aflată la aproximativ 30 km de Barcelona.

Transportat la un spital din Badalona. Poliția a arestat patru persoane suspecte

Tatăl fotbalistului a fost transportat la un spital din Badalona. Poliţia a arestat patru persoane suspectate că au luat parte la atacul cu armă albă asupra acestuia. Din cauza programului încărcat, Lamine Yamal nu s-a deplasat la spital, însă a putut discuta la telefon cu tatăl său pentru a afla care este starea sa fizică.

Clubul FC Barcelona a trimis un reprezentant la clinica respectivă pentru a fi alături de familie şi a îl ţine la curent pe tânărul fotbalist privind evoluţia stării tatălui său, notează Agerpres.

Citește și - Ce spunea tatăl lui Lamine Yamal despre fiul său în timpul Euro 2024

Tatăl starului naţionalei Spaniei, însă și al echipei FC Barcelona Lamine Yamal, Mounir Nasraoui, a făcut mai multe declarații, în timpul EURO 2024. Mounir Nasraoiu a declarat faptul că ştia că fiul său "va fi o vedetă" încă de când s-a născut. "Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun", a zis acesta într-o declaraţie acordată presei catalane, transmite Agerpres, care citează EFE.

"Cel mai bun din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană"

Mounir Nasraoui a evidențiat că Lamine este "euforic", după calificarea Spaniei în finala EURO 2024, acolo unde va înfrunta Anglia.

"Vrea să fie cel mai tânăr jucător care a câştigat un Campionat European", a zis tatăl lui Yamal, care a adăugat faptul că fiul său este "cel mai bun fotbalist din toate timpurile, nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare". Vezi articolul inițial aici!

"Geniu", "semizeu", "fabulos", descris Lamine Yamal

"Geniu", "semizeu", "fabulos", așa a descris presa internaționlă fenomenul spaniol Lamine Yamal, în timpul EURO 2024, după ce omul partidei cu Franţa din semifinalele EURO 2024 a fost Lamine Yamal. Tânărul fotbalist spaniol a devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează la un turneu major, la vârsta de doar 16 ani şi 362 de zile. Pe primele pagini ale mai multor ziare şi site-uri sunt imagini cu golul lui Yamal.

"Lamine final", titrează publicația Mundo Deportivo, care salută în paginile sale apariţia "brutală" a fotbalistului de la FC Barcelona "în momentul în care Spania avea nevoie de el". Cotidianul Marca evidenția "un gol pentru eternitate" şi o fotografie "de pus în ramă".

Ziarul The Times a mers şi mai departe și a scris faptul că "geniul luminos al lui Yamal duce Spania în finală, a sosit următorul semizeu" al fotbalului. Totodată, Rio Ferdinand a scris, în timpul EURO 2024, pe reţeaua X: "Lamine Yamal face lucruri ilegale. Băiatul are doar 16 ani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel