Tataee de la BUG Mafia a votat mai mereu PSD. ”Ponta e un băiat foarte mișto”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tataee (Vlad Irimia) de la BUG Mafia a spus că, de-a lungul vremii, a votat PSD.

”Sunt socialist. Nu sunt comunist, sunt socialist. Ponta e un băiat foarte mișto. De-aia mi-a și plăcut de el. L-am votat tot timpul. Mă uit pe date și văd că cu PSD-ul ne-a mers mai bine, scuze! Când nu a mai existat cearta aia proastă, ăștia au avut o direcție cumva, când era Năstase, iar Ponta era șeful Corpului de Control, în 2000-2004. Aia a fost o perioadă bună, pentru că nu s-au schimbat taxele timp de 4 ani. Toată lumea a putut să-și facă planuri de business pentru 4 ani. După ce au venit Băsescu și Tăriceanu și a început tot tămbălăul ăla, s-a dus în căcat. Se schimbau treburi serioase, nu mici.”, a spusTataee. 

”Sunt și PSD-iști deștepți, inteligenți, dar nu am putut să o votez pe Viorica Dăncilă la prezidențiale. Am votat cu Barna. Ponta m-a dezamăgit când a stat în barcă la inundații. Nu s-a gândit și el că i se vor face poze?!”, a mai zis artistul invitat la podcastul lui Micutzu.

Tataee nu mai locuiește în România. Stă în Barcelona cu soția și cei trei copii. Nu plănuiește să se întoarcă în România definitiv, vine aici doar pentru spectacolele cu BUG Mafia. Cu toate acestea, plătește toate taxele în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel