Tartă cu căpșuni, gata în cinci minute. Extrem de ușor de preparat și super delicioasă
Extrem de ușor de preparat, această tartă delicioasă cu căpșuni poate fi pregătită în fiecare zi!
Apropo, puteți decora un astfel de tartă cu ciocolată albă topită, fulgi de cocos sau migdale. Desertul va fi gustos și frumos!
Ingrediente:
ouă - 2 bucăți,
zahăr - 100 grame,
zahăr vanilat - 1 lingură,
unt - 100 grame,
lapte - 100 ml,
făină - 200 grame,
praf de copt - 1,5 linguriță,
căpșuni - 150 grame,
pesmet - 3 linguri.
Modul de preparare
Într-un castron mare, se bat ouăle, cu zahărul vanilat, zahărul și un praf de sare. Se toarnă laptele și uleiul și compoziția se bate din nou cu un tel până se omogenizează.
Salată delicioasă de vară cu avocado și porumb. Rețeta este simplă și ușor de preparat
Făina și praful de copt se adaugă în aluat și se mixează până se omogenizează. Spălați bine căpșunile și tăiați-le în jumătate.
Turnați aluatul într-o formă de copt, tapetată cu pergament, și nivelați-l cu o spatulă. Puneți deasupra jumătățile de căpșuni cu partea tăiată în jos.
Mic dejun de vară: sandviș cu fructe de pădure și brânză
Se presară cu pesmet. Tarta se dă în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru 40 de minute. Tarta se decorează cu ciocolată albă topită, fulgi de cocos sau migdale. Poftă bună!
Vezi și: Prăjituri libaneze cu nuci și curmale. Desertul care te va cuceri pe loc
Făcut cu aluat crocant, curmale și nuci, acest desert, servit la micul dejun, te va umple de energie și voie bună. Suntem siguri că aceste prăjituri libaneze cu nuci și curmale te vor cuceri. Urmează rețeta pas cu pas și vei vedea că aceste delicatese se fac foarte ușor.
Ingrediente pentru aluat:
făină de grâu - 2 pahare,
lapte - 230 ml,
unt - 30 grame,
sare după gust.
Pentru umplutură:
nuci - 100 grame,
miere - 2 linguri,
portocale - 1 bucată,
curmale - 400 de grame.
Modul de preparare
Într-un castron cerne făina. Adaugă untul moale, laptele, sarea și frământă un aluat elastic. Învelește aluatul în folie alimentară și dă-l la frigider pentru 30 de minute.
Pentru umplutură, spală portocala, dă coaja prin răzătoare (să fie bio, altfel coaja nu se consumă) și stoarce sucul. Înmoaie curmalele fără sâmburi în apă timp de 10 minute.
Orez prăjit cu ananas, o combinație exotică delicioasă
Apoi curmalele se usucă și se pun într-un bol de blender împreună cu coaja bio, sucul de portocale și mierea. Se macină până la o masă omogenă. Adaugă nucile și amestecă.
Întinde aluatul pe o suprafață de lucru într-o foaie subțire și taie mai multe cercuri. Pune umplutura în mijlocul unui cerc și unește marginile aluatului cu o furculiță.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News