Tăriceanu vrea scuze de la Norica Nicolai. Ce-i răspunde liberala
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tăriceanu deceee
tăriceanu deceee

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat astăzi că așteaptă scuze de la colega sa din PNL, Norica Nicolai, după ce aceasta a declarat miercuri că fostul premier e manipulat. Europarlamentarul a spus pentru DeCe News că nu-și schimbă părerea, fiind o ”chestiune de principiu”.

”Aștept să se mai gândească și să își ceară scuze”, a declarat astăzi senatorul Călin Popescu Tăriceanu pentru pesurse.ro, referitor la declarațiile Noricăi Nicolai, conform cărora ”orice om are prețul lui”, iar fostul premier este manipulat.

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai nu-și schimbă punctul de vedere. ”N-am la ce să mă mai gândesc. Eu am declarat acele lucruri și nu mă răzgândesc, e o chestiune de principiu”, ne-a spus liberala. Ea a adăugat că nu o interesează lupta pentru scaunul de președinte al PNL, dar după cum arată atitudinea recentă a fostului premier, acesta se vrea a fi prezidențiabilul PNL. ”Nu mă interesează dacă vrea să fie președintele partidului. Cât despre candidatura la prezidențiale, din moment ce nu recunoaște o procedură a partidului, nu văd de ce ar face asta fără să aibă vreun interes”, afirmă Norica Nicolai.

”Tăriceanu e o prezenţă interesantă, însă şi el, ca şi mulţi alţii, are un preţ. Fiecare om are un preț, marea artă a unora care știu cât să ofere. Nu știu cine îl manipulează,” spunea miercuri europarlamentarul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel