România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 23 iun, 12:51
Tăriceanu, TERMEN LIMITĂ pentru moţiunea de cenzură. "Nu se poate mai târziu"
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat data până la care ar trebui depusă moţiunea de cenzură în Parlament. 

”Moțiunea întârzie să apară, pentru că în discuțiile pe care le-am avut cu președinții Ciolacu și Ponta am concvenit că nu e oportun să depune moțiunea de cenzură în perioada stări de alertă, iar acesta este unul dintre motivele pentru care credem că PNL, tot timpul, trage de timp pentru a evita depunerea unei moțiuni. La toamnă acest lucru nu mai poate fi evitat. Această politică este străvezie și pentru noi. PNL încearcă s-ă-și acopere gafele, să-și acopere erodarea permanentă pe care o are în plan politic cu prelungirea acestei stări de alertă. Nu cred că starea de alertă va putea fi prelungită la infinit. Deci planurile lor… Sigur că pot găsi o portiță, dar la toamnă nu se mai poate întârzia cu depunerea moțiuniii de cenzură dincolo de 1 septembrie”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, conform Mediafax. 

Care e misiunea noului Guvern

 

El mai spune că misiunea viitorului guvern va fi organizarea liberă a alegerilor locale și parlamentare.

”Nu văd necesar un politic, cu văd necesar să aibă o singură misiune – organizarea liberă a alegerilor locale și parlamentare. Nu aș merge pe guvern de uniune națională, pentru că negocierile sunt extrem de anevoiase. Nu aș merge pe un guvern politic”, a conchis liderul ALDE.

Și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus recent că o moțiune de cenzură va fi depusă ”a doua zi după terminarea stării de alertă”.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro