Tăriceanu taxează liderii PNL: Au luat în derâdere! 4.000 de cazuri noi la fix 14 zile de la alegeri. Efecte dezastruoase
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a analizat situația critică din România, generată de evoluția COVID-19 după alegerile locale. 

”Acum câteva zile, când s-au înregistrat prima dată patru mii de cazuri de testați pozitiv, eram exact la 14 zile de la data organizării alegerilor. Este evident că acum avem valul de infectări generat de felul în care s-au desfășurat alegerile. Unii membri ai PNL au luat în derâdere propunerea, au făcut tot felul de aprecieri deplasate, dar uite care este rezultatul și acum că sigur că ne punem problema ce trebuie să facem. Dacă vom recurge la o nouă măsură de închidere completă a tuturor activităților, așa-numitul lockdown, efectele vor fi dezastruoase. Deja sunt unele măsuri improprii luate de Guvern, cu închiderea restaurantelor și punerea pe butuci a întregii industri din acest domeniu în care lucrează sute și sute de mii de oameni și sigur că vor fi multe afaceri care vor da faliment, ceea ce este foarte grav, pentru că va crește numărul de șomeri” a subliniat Călin Popescu Tăriceanu, în interviul live acordat DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel