Data publicării:

Tăriceanu și-a amânat cununia, după decesul mamei sale

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
Alexandrina Atanasiade, mama fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu,  a murit noaptea trecută la vârsta de 90 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unei boli cardio-respiratorii. Fostul premier trebuia să se căsătorească civil, joi, acesta fiind nevoit să amâne ceremonia. Petrecerea de nuntă urma să aibă loc la 25 mai, la Palatul Snagov.Mama fostului premier, pe numele său întreg Alexandrina-Louise Atanasiade Lăzărescu, s-a născut în 1923 şi este de origine greacă. În 1945 s-a căsătorit cu tatăl lui Călin Popescu Tăriceanu, de care a divorţat. S-a căsătorit mai apoi cu istoricul liberal Dan Amadeo Lăzărescu, care a murit în 2002. Mama fostului premier are origini greceşti „Sunt grecoaică pe trei sferturi, familia mea se înrudeşte cu cea a Mavrocordaţilor”, a povestit, în 2008, mama fostului premier, potrivit cotidianului Libertatea.

Tăriceanu și-a amânat cununia civilă

 Premierul Călin Popescu Tăriceanu trebuia să se prezinte, joi,  în faţa ofiţerului stării civile alături de Loredana Moise (36 ani), cea care urma să îi devină cea de-a cincea soţie, însă cununia a fost anulată.

 Invitaţii au aflat în ultimul moment de pierderea suferită de fostul premier, astfel că unii s-au întors din drum. Petrecerea de nuntă urma să aibă loc pe 25 mai, la Palatul Snagov.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel