Data publicării:

Tăriceanu se însoară pentru a cincea oară. Vezi cine este mireasa

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, s-a decis să-și pună pirostriile pentru a cincea oară. La cei 61 de ani, Tăriceanu a cedat în fața iubitei sale de 35 de ani,  buzoianca Loredana Moise, și a decis să o ceară de soție, scrie libertatea.ro.

[caption id="attachment_300878" align="alignleft" width="207"] Foto: libertatea.ro[/caption]

Potrivit sursei citate,  Tăriceanu nu ar mai fi dorit să se însoare a cincea oară, dar nu a mai putut să se opună insistențelor Loredanei.

Tăriceanu și Loredana au stabilit ca Palatul Snagov să fie locul unde vor sărăbători nunta, care va avea loc pe 25 mai,unde sunt așteptate circa 500 de persoane.

Viitorii miri vor avea probleme la  cununia religioasă

Cei doi viitori miri au o mare problemă dacă vor să spună “Da” şi în faţa lui Dumnezeu, ţinând cont de faptul că Tăriceanu a trecut, de dragul fostei soţii Ioana, cea de-a patra consoartă, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolică nu permite mai multe căsătorii. De altfel, nici dacă ar trece din nou la ortodoxie, senatorul PNL nu are şanse prea multe să primească binecuvântarea unui episcop, întrucât BOR permite numai trei căsătorii, şi acelea doar dacă există motive foarte întemeiate, mai scrie libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel