Tăriceanu, după ce a decis CCR: Nu cedez, nu mi-e frică!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Călin Popescu-Tăriceanu afirmă, după decizia CCR potrivit căreia nu există conflict constituțional Parlament-parchet, că „apropierea alegerilor îi determină pe unii să găsească soluții pentru a mă scoate din joc”.

„Se pare, însă, că apropierea alegerilor îi determină pe unii să găsească soluții pentru a mă scoate din joc. Nu cedez, nu mi-e frică. Am fost patru ani obiectul unei anchete penale a DNA și în final am avut câștig de cauză la Înalta Curte de Casație și Justiție. Sunt trecut prin aceste lucruri. Nu e prima dată când se întâmpla astfel de lucruri. Cei care cred că în felul acesta voi deveni mai puțin critic la adresa președintelui și la adresa guvernului se înșală”, a spus, joi, Călin Popescu-Tăriceanu.

A precizat că așteaptă motivarea CCR.

Amintim că CCR a respins sesizarea lui Robert Cazanciuc cu privire la un conflict constituțional între Senat și Parchetul de pe lângă ÎCCJ, referitor la ancheta care l-a vizat pe Călin Popescu-Tăriceanu, acuzat de procurori că nu a dat curs unei solicitări ANI de vacantare a unui mandat de senator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel