Autor: DCNews Team | Publicat pe: 19 sep 2019 / 20:10
Tăriceanu, despre Kovesi, la Digi 24: Slugărnicie! Duplicitate! Știu că nu vă face plăcere să auziți ce zic acum
Călin Popescu Tăriceanu
Invitat la Digi 24, Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european. Fostul şef al Senatului a spus către Cosmin Prelipceanu că e posibil să se supere de ce va zice despre Kovesi.

"Doamna Kovesi îmi pare o persoană care este caracterizată de mediocritate profesională, de slugărnicie, de duplicitate, ştiu că nu vă face plăcere că spun lucrurile acestea, o persoană care a favorizat acţiunea forţelor oculte asupra justiţiei şi interferenţa lor în justiţie", a spus Călin Popescu Tăriceanu la digi24. 

”Este sancționată cu două decizii CCR. A fost sancționată pentru faptul că nu a vrut să se prezinte la audierile în Parlament. A sancționat acțiunea ei, nu a sancționat persoana, dar ea era titulara acțiunii, nu era o acțiune impersonală. E o lecție care ni se dă, în sensul prost în care înțelege UE să facă lucrurile. Nouă ni s-a cerut riguros să avem oameni profesioniști în instituții. Am avut curiozitatea să citesc CV-ul domnului Bohnert și acum vedem că nu contează calitățile profesionale, experiența, ci jocul politic. Nouă ni se spunea - nu faceți interferență politică în justiție și s-a dovedit acolo că se face exact invers", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară, la Digi 24.

VEZI ŞI Tăriceanu spune ce ar fi vorbit cu Dăncilă: A venit să-mi propună asta!

 

"Kovesi a distrus încrederea în justiție. Abuzurile judiciare au fost patronate de DNA", a mai zis Tăriceanu.

"Nu sunt încântat de alegerea Laurei Codruța Kovesi", a subliniat fostul şef al Senatului. 

Laura Codruța Kovesi a fost votată procuror-șef european, în Comitetului Reprezentanţilor Permanenţi (COREPER).

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro