Data publicării:

Tăriceanu, semnal de alarmă: E că pe vremea lui Stalin și Lenin / Poate se trezesc și Orban și Iohannis

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
Călin Popescu-Tăriceanu susține că principala cauză a creşterii numărului de infectaţi cu noul coronavirus este dezorganizarea de la nivelul guvernului Orban.

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a intervenit în această seară la România TV unde a fost întrebat de ce crede că s-a ajuns la o creştere spectaculoasă a numărului de infectări cu coronavirus şi ce măsuri consideră că se impun.

"Este reflectarea confuziei de la nivelul guvernului. În urmă cu mai mult de 4 luni am pledat pentru testare masivă. Acum, când se face o testare mai temeinică, iată, ies cazurile la suprafață. Important este numărul de testări și numărul de persoane infectate. Iohannis și Orban au de ales, foarte simplu, între sănătatea populației și alegeri. Este evident că au ales, e mai important scrutinul decât sănătatea. Sigur că cifrele astea sunt și rezultatul dezorganizării de la începutul școlii și de la alegerile locale. O logică de bun simt ar fi fost că alegerile să fie amânate. Alte țări au luat această decizie. La noi e că pe vremea lui Stalin și Lenin, orice pentru partid, nu contează câte persoane se infectează și mor. Mai trag încă o dată un semnal de alarmă, poate se trezesc și Orban și Iohannis, nu acel procent în sus sau în jos ar trebui să conteze, ci să punem pe primul loc sănătatea românilor", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel