Târgurile de Crăciun din Cluj-Napoca și Sibiu au fost deschise
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Târgurile de Crăciun din Cluj-Napoca și Sibiu au fost deschise.

Este atmosferă de sărbătoare în centrul orașelor Cluj-Napoca și Sibiu, vineri seară, după ce au fost deschise târgurile de Crăciun.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este organizat în perioada 26 noiembrie - 31 decembrie, în Piața Unirii. Aici s-a dat startul unui nou capitol de poveste cu oameni, zâmbete, bucurie și lumini, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun.

În acest an, la Târgul de Crăciun sunt 46 căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari locali, produse de alimentație publică, ornamente și decorațiuni de Crăciun, accesorii și bijuterii, precum și obiecte vestimentare (tricotaje de mici dimensiuni). Pe lângă acestea, tradiționalul brad de Crăciun și cupola de lumini împodobesc Piața Unirii. Turiștii și localnicii se pot bucura de căsuța lui Moș Crăciun, un carusel luminos sau de roata panoramică. Programul artistic se va desfășura în mod restrâns de vineri până duminică, în zona bradului: program muzical (grupuri de colindători, soliști etc.), teatru de păpuși, povești la gura sobei.

Și la Sibiu s-a dat startul Târgului de Crăciun

Și la Sibiu s-a dat startul Târgului de Crăciun, despre care turiștii spun că este „fratele mai mic” al celui din Viena. Mii de localnici și turiști s-au adunat sub cupola de lumini, în fața bradului și s-au bucurat să fie din nou împreună. 

La Târgul de Crăciun oricine poate găsi aproape tot ce își dorește, iar cei care vor adrenalină, au la dispoziție roata panoramică și patinoarul.

Primăria Capitalei a dat startul sărbătorilor de iarnă vineri, când, în Piața Universității, la Târgul de Crăciun București și pe bulevardele din centrul Capitalei s-a aprins iluminatul festiv.

Accesul în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în Piața Mică din Sibiu, precum și în Târgul de Crăciun din Capitală se face în baza certificatului verde.

VEZI ȘI: Varianta sud-africană a SARS-CoV-2. Premierul Ciucă anunţă că se vor lua măsuri pentru evitarea răspândirii virusului

VEZI ȘI: Laura Vicol e noul preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor: Mă bazez inclusiv pe cei care nu m-au dorit în această funcție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel