Târgul de Turism al României 2014: TUI TravelCenter, oferte de vacanță pentru toate buzunarele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
TUI TravelCenter, parte a grupului Eurolines, a pregătit pentru Târgul de Turism al României (TTR), organizat la Romexpo în perioada 13-16 noiembrie, oferte speciale pentru destinațiile de sezon și de vară valabile pe toată perioada manifestării. Potrivit  președintelui Eurolines România,  Dragoș Anastasiu, românii dornici de călătorii pot alege de la TUI TravelCenter o vacanță de vis, oferta fiind generoasă și "pentru toate buzunarele".

Între ofertele generale cu care TUI TravelCenter a venit la ediția de toamnă a TTR se numără reduceri de până la 30% pentru rezervările early booking, weekend gratuit la Green Village în Delta Dunării dacă se rezervă o vacanță de vis în Punta Cana, precum și oferte speciale pentru Sărbătorile de iarnă, pentru vacanțele la schi, dar și pentru city-break-uri.

De asemenea, în oferta TUI TravelCenter figurează și posibilitatea de a achiziționa o vacanță de vară pentru 2015 cu doar 5% avans sau o vacanță cu prietenii, unde clienții pot beneficia de reducerii de minim 250 de euro (pentru cel puțin două familii, la pachete charter de minim 1.000 euro/cameră).

Cei care vor vizita standul TUI TravelCenter de la TTR, aflat în Pavilionul C2 de la Romexpo, vor putea alege vacanțe pentru perioada de vară a anului viitor, beneficiind de reducerile Early Booking, suplimentate cu ocazia acestui eveniment.

Astfel, pentru cei care preferă să meargă în Turcia, vor beneficia de reduceri de până la 25%, în timp ce clienții care aleg să meargă pe litoralul bulgăresc sau elen vor beneficia de reduceri de până la 20%. Și pentru litoralul românesc, prețul unei vacanțe va fi mai mic cu până la 30%.

Președintele Eurolines România, Dragoș Anastasiu, prezent, joi, la standul TUI TravelCenter de la TTR a explicat, pentru DC News, care este mesajul pe care grupul vrea să îl transmită românilor: "Ideea de bază este să lansăm mesajul că programele de vară pentru anul viitor sunt pe piață și sunt disponibile. În momentul de față, la TTR, dar și la toate agențiile noastre sunt ofertele de Early Booking, care de multe ori înseamnă reduceri de până la 50%, câteodată 40%, câteodată 30%, depinde de la produs la produs. Toate sunt la vânzare, pentru toate buzunarele. Avem prin World of TUI toate destinațiile posibile în această lume, cu plecare directă din România, zbor direct - un singur zbor -, cu conexiune - două zboruri-, cu mașina proprie, cu autocarul. Este o paletă extraordinar de largă. La târg și vindem. La ediția de anul trecut, am vândut de câteva sute de mii de euro în această perioadă de patru zile. Și anul acesta targetul merge spre 400.000 de euro, dar mesajul este clar, nu trebuie neapărat venit la târg, trebuie mers în toate agențiile TUI TravelCenter și Eurolines pentru că ce se găsește la TTR se găsește și acolo. Nu sunt puțini cei care nu pot ajunge la TTR, însă noi avem prezență peste tot în țară", a declarat Dragoș Anastasiu.

Cât despre noutăți, președintele Eurolines România a precizat că "Nu sunt neapărat noutăți de piață, sunt noutăți la noi. Anul acesta avem 14 destinații charter, față de 7 câte am avut anul trecut, cu plecare de aici", a mai spus Anastasiu, susținând, de asemenea, că numărul de locuri pe charter pentru 2015 crește cu peste 50%.

TUI TravelCenter a venit la această ediție a TTR cu oferte speciale și pentru destinațiile charter operate în Turcia - Antalya și Bodrum -, Grecia - Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Santorini, Zakyntos, Myconos, Lefkada - și Spania - Mallorca și Tenerife.

Timp de patru zile, începând de astăzi, peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, România, Rusia, Turcia și Ungaria, le propun vizitatorilor cele mai interesante și atractive oferte interne și externe de vacanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel