Târgul de boierit, la Muzeul Național al Țăranului Român, pe 7 și 8 octombrie. Intrarea este liberă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă sâmbătă și duminică, 7 și 8 octombrie 2023, între orele 10:00-18:00, la Târgul de (b)oierit. 

„Intrarea este liberă, iar oaia noastră a adunat meșteri, artizani și producători din toate colțurile țării”, se arată într-un comunicat de presă remis de Muzeul Național al Țăranului Român.

Veți putea târgui pe îndelete, direct de la producători de primă mână, preparate tradiționale, mezeluri și brânzeturi din zone vestite pentru calitatea produselor rezultate de la creșterea oilor precum Sibiu sau Brașov.

Vă veți îndulci cu fructe, prăjituri și miere, iar dacă sunteți în căutarea unui cadou, obiectele din lemn și lână, păpușile și oile tricotate sigur vă vor încânta!

„Într-un cadru relaxat, între prieteni, veți putea participa sâmbătă, între orele 11 și 13 la prezentări și discuții în jurul unor proiecte faine ale partenerilor noștri. Vom vorbi cu aceștia despre Locul oii în ecoturismul din colinele Transilvaniei, Schemele de calitate sau legătura dintre brânza de oriunde și clopul de Sibiu, dar și despre cum putem clădi împreună România cu bun gust.

Sunt pregătite și alte surprize și am ales invitați pe măsură, așa că vă așteptăm cu drag în curtea Muzeul Național al Țăranului Român, alături de partenerii noștri: ȘMAG, Asociația Mioritics, Asociația My Transilvania, Asociația ARCHÉ, Cronicari Digitali”, se mai arată în comunicatul de presă remis de Muzeul Național al Țăranului Român.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cultural PĂSTORIT 2.1. OAIA HAI-HUI, derulat în februarie – noiembrie 2023, cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel