Târg de Crăciun București 2022. Nicușor Dan anunță că deschide Piața Constituției
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Târg Crăciun 2022, București
Târg Crăciun 2022, București
Primarul Nicușor Dan a anunțat cum, unde și când va fi organizat Târgul de Crăciun de anul acesta, din București.

”În premieră, Primăria Capitalei deschide Piața Constituției operatorilor privați, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022. Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment - devenit o tradiție a Capitalei - să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă. Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022” a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan, pe Facebook. 

Târgul de Crăciun din Piața Constituției urmează să aibă loc între 30 noiembrie și 26 decembrie 2022. 

Organizarea Târgului de Crăciun din 2021 a lăsat amintiri neplăcute însă. Internauții au reacționat destul de dur: ”Anul trecut era 7 lei intrarea, anul ăsta nu uitați să o indexați conform inflației!! Aaaaa, și fără luminițe vă rog, să fim mai pe economie așa...”, ”Să nu uiți de taxa de intrare! Anul acesta să fie 50 de lei/ persoană”. 

Târg de Crăciun București 2022, înscrieri. Anunțul oficial ARCUB

”Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti dă startul înscrierilor la Târgul de Crăciun 2022, ce va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2022, în Piața Constituției.

În vederea organizării târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers, se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022.

Formularul de înscriere precum și documentele solicitate în vederea înscrierii vor fi completate, semnate și transmise conform Regulamentului privind organizarea Târgului de Crăciun 2022 din București – Piața Constituției, la sediul instituției din str. Lipscani 86 – 90 ,sector 3 București. 

Notă: Eventualele solicitări de clarificare se pot formula la adresa de e-mail [email protected] până cel târziu în data de 19 octombrie ora 16:00. Răspunsurile la eventualele solicitări de clarificare vor fi transmise în termen de o zi lucrătoare de la data primirii acestora.

După finalizarea etapei de înscriere, propunerile transmise de parteneri vor fi analizate de o comisie numită prin decizia internă a directorului ARCUB.

Comisia va fi alcătuită din  5 membri: 3 experți externi, un membru desemnat de Primarul General al Capitalei, un reprezentant din cadrul Direcției Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București. Un reprezentant din partea ARCUB va asigura secretariatul tehnic al procedurii de selecție” anunță ARCUB. Vezi documentele necesare aici

Se anunță un Revelion magic în Londra: După doi ani, revin focurile de artificii

Focurile de artificii de Revelion vor reveni la Londra după ce au fost anulate în ultimii doi ani din cauza pandemiei de COVID-19, a anunţat vineri primarul capitalei Regatului Unit, informează AFP și Agerpres.

Artificiile vor fi lansate de pe mai multe barje de pe Tamisa, în proximitatea uriaşei roţi din Londra, cunoscută sub numele de "London Eye" ("Ochiul Londrei"). Aproximativ 103.000 de bilete vor fi puse în vânzare începând de vinerea viitoare cu preţul de 15 lire sterline (17 euro).

"Sunt încântat că focurile noastre de artificii vor reveni în acest an şi că londonezii şi vizitatorii capitalei noastre vor putea din nou să se reunească pe malurile Tamisei pentru a întâmpina Anul Nou", a declarat primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, într-un comunicat. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel