Tarantino, nesigur în privinţa ultimului film; variantele includ ''Star Trek'' sau ''Kill Bill 3''
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Quentin Tarantino încă se mai gândeşte care va fi cel de-al zecelea film al său, posibil ultimul, regizorul american oscilând între mai multe variante, printre care ''Star Trek' şi a treia parte din ''Kill Bill'', relatează joi DPA.

La sosirea în Berlin, pentru promovarea noului său film Once Upon a Time... in Hollywood, Tarantino, în vârstă de 56 de ani, a declarat jurnaliştilor: Acum nu sunt sigur care va fi cel de-al zecelea. Ar putea fi 'Star Trek'. E un scenariu destul de bun.

Însă, se pare că regizorul american îşi menţine planul de a regiza zece filme.

Tarantino a declarat că a purtat discuţii cu Uma Thurman pentru varianta Kill Bill 3. Eu şi Uma am discutat... Întotdeauna m-am gândit la Kill Bill 3, a spus el adăugând că ea a fost foarte interesată.

Sau s-ar putea să nu fie niciunul dintre cele două, a adăugat apoi regizorul.

Tarantino a ajuns în capitala Germaniei cu Brad Pitt, Leonardo DiCaprio şi Margot Robbie pentru a promova cea mai recentă producţie a sa. Filmul "Once Upon a Time... in Hollywood" propune o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Perioade de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune şi prietenul său, un cascador, încearcă încă să dea lovitura la Hollywood.

Limita autoimpusă de zece filme se referă la un comentariu pe care regizorul l-a făcut în luna august a anului trecut la Cinemateca din Ierusalim după vizionarea Pulp Fiction. Intenţionez să mă opresc la zece, a spus Tarantino la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel