Tânărul care a lovit cu scaunul un jandarm la un meci de fotbal a fost prins
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Tânărul care a lovit cu un scaun un jandarm, în timpul meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt Sibiu, a fost prins de poliţişti, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor.

"La data de 10 iunie a.c., în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie a.c., cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt, ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă", se arată într-o informare transmisă, marţi, de IPJ Cluj.

Tânărul a fost condus la sediul Parchetului pentru continuarea cercetărilor şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de ultraj. Ulterior, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru comiterea infracţiunii de ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor.

Vezi și: Jandarm rănit la meciul U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel