Data actualizării:
Data publicării:

Tânăra superbă care și-a pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor. Tatăl fetei, devastat de durere: Mi s-a spus că nu mai răspunde / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova
Anca Gavrilă, o tânără din Călărași, și-a pierdut viața în incendiul devastator de la Ferma Dacilor.

Un incendiu devastator s-a petrecut în localitatea prahoveană Tohani, ieri, 26 decembrie 2023, la complexul turistic Ferma Dacilor. Mai multe persoane și-au pierdut viața sau au fost rănite în tragedia din a doua zi de Crăciun.

Printre victime se află și o tânără din Călărași, Anca Gavrilă, despre care părinții nu aveau cunoștință că se aflau la complexul turistic din comuna Gura Vadului și care nu le-a mai răspuns la telefon.

CITEȘTE ȘI        -        Cornel Dinicu, patronul misterios de la Ferma Dacilor. Ce declara în urmă cu un an: E un risc major să nu faci analize, dar de multe ori în viață mie mi-a ieșit

Tatăl acesteia a povestit pentru Digi24 prin ce a trecut în momentul în care a aflat că fiica sa s-ar putea afla printre victimele incendiului.

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului  liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație dacă știm mai multe privitor la ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții.

Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos...asta în funcție de ADN“, a precizat tatăl pentru Digi24, citat de Călărași Press.

26 de persoane au participat la petrecerea de Crăciun de la complexul turistic Ferma Dacilor, iar 18 dintre acestea au reușit să se salveze, iar două au fost rănite. 

Unitatea de cazare nu avea autorizație de securitate la incendiu, iar în anul 2019 au fost identificate mai multe nereguli, autoritățile fiind nevoite să dea la acea vreme nu mai puțin de 6 avertismente.

CITEȘTE ȘI        -      Prețuri Ferma Dacilor. Cât plăteau turiștii pentru o noapte de cazare și cât costa un platou haiducesc / Meniul complet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel