Tânără reținută pentru șantaj pe rețelele sociale. Cum proceda și câți bani făcea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar penal de șantaj. O tânără a fost reținută pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iași, prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro.

Tânăra a fost reținută 

În urma percheziției, tânăra de 26 de ani a fost condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 mai a.c., aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 27 mai a.c., tânăra va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel