Tânără, REȚINUTĂ după ce a mințit că a fost violată și drogată
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
O tânără de 17 ani din comuna Cojocna, județul Cluj, este acuzată că a indus poliția în eroare, după ce a reclamat că a fost violată și drogată. 

Minora a fost reținută pentru 24 de ore. Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis vineri, tânăra a plecat de acasă în 14 februarie, iar la întoarcere a povestit că a fost violată și drogată de un bărbat de 38 de ani. Polițiștii au stabilit că fata a mințit.

„În 15 februarie, polițiștii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Apahida au fost sesizați că o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Cojocna, a plecat în data de 14 februarie de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors. În cursul aceleiași zile, tânăra s-a întors acasă, iar conform relatărilor sale, pe durata plecării de la domiciliu, s-ar fi aflat în municipiul Câmpia-Turzii, alături de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi întreținut raporturi intime cu aceasta împotriva voinței sale și ar fi determinat-o să consume substanțe interzise. Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că cea în cauză ar fi reclamat în fals aspectele prezentate", se arată în comunicatul preluat de Mediafax.

Față de tânăra de 17 ani s-a luat, joi, măsura reținerii pentru 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel