Tânără înjunghiată, decedată la spital
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
O femeie în vârstă de 29 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei a decedat la spital din cauza leziunilor suferite în urma mai multor lovituri de cuţit aplicate de fostul partener de viaţă.

Iniţial, victima a fost internată în spitalul municipal din Sighetu Marmaţiei, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, scrie Agerpres.

De asemenea, medicul primar în chirurgie toracică din cadrul SJU Baia Mare, Giuliano Petruţ, a precizat presei că pacienta a fost adusă în stare extrem de gravă.

"Pacienta a venit în stare extrem de gravă intubată orotraheal, instabilă hemodinamic, cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi cervical (...) Pacienta a fost dusă direct în sala de operaţii, aici a făcut un stop cardiac, s-au început manevrele de resuscitare cardiorespiratorie de către colegii anestezişti care iniţial au avut succes. S-a intervenit chirurgical de urgenţă la nivelul toracelui, s-au evacuat aproximativ 5 litri de sânge, s-au găsit multiple plăgi pulmonare şi o secţiune de arteră mamară internă care s-au rezolvat chirurgical. Intraoperator pacienta a intrat din nou în stop cardiac, s-a efectuat masaj cardiac intern, dar din păcate fără succes, s-a declarat decesul la ora 11,20", a spus Giuliano Petruţ,

Fostul partener al victimei, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut pentru cercetări de către poliţişti.

Vezi și:  

Iohannis, refuz numire șef de Stat Major. Chirieac: Îi anulează șansele

Consultări între Guvern și transportatori. Schimbări radicale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel