Tânără dezvirginată de un medic ginecolog
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Direcţia de Sănătate Publică Argeș a decis închiderea cabinetului unui medic ginecolog, după ce o tânără de 24 de ani a acuzat că a fost dezvirginată în timpul unei banale consultaţii.

Tânăra de 24 de ani a fost dezvirginată în urma unui banal control ginecologic la un cabinet particular din centrul Piteştiului. După cele întâmplate, ea a făcut mai multe plângeri, iar autorităţile au deschis o anchetă. Vestea că este verificată a supărat-o pe doctoriţa acuzată, precizează romania.net

"Prima echipă nu a fost primită. Ne-a ajutat poliţia, am mai trimis o echipă. Condiţiile igienico-sanitare nu erau îndeplinite, nu a vrut să prezinte la control actele. S-a luat măsura suspendării activităţii cabinetului şi o amendă contravenţională de la DSP de 50.000 de lei", a declarat directorul DSP Argeş, Sorina Honţanu.

Citește și: Anestezist dat afară pentru că făcea sex cu pacientele în spital

În plus, doctoriţa a mai primit o amendă în valoare de 700 de lei pentru că a încercat să oprească verificările şi să îi agreseze pe inspectori. Medicul acuzat că a dezvirginat-o pe tânără nu este la primul scandal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel