Tânără de 25 de ani din Râmnicu Sărat, înjunghiată în spate de iubitul său atunci când mergeau la un botez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânără de 25 de ani din Râmnicu Sărat, înjughiată în spate de iubitul său / Foto: Pixabay
Tânără de 25 de ani din Râmnicu Sărat, înjughiată în spate de iubitul său / Foto: Pixabay
Un bărbat din Râmnicu Sărat și-ar fi înjunghiat iubita și ar fi abandonat-o într-o baltă de sânge.

O tânără de 25 de ani din municipiul Râmnicu Sărat  a fost înjunghiată de iubitul său, scrie Realitatea de Buzău. Bărbatul, care este cu 18 ani mai mare decât tânăra, originar din Bordești, județul Vrancea, a abandonat-o pe femeie într-o baltă de sânge și a fugit. de la fața locului. El a fost de polițiști după mai multe ore în satul natal. Cazul este acum pe masa procurorilor, iar individul a fost deja arestat preventiv pentru tentativă la omor.

Totul s-a întâmplat duminică, 22 august, în municipiul Râmnicu Sărat, atunci când cei doi se pregăteau să meargă la un botez, în familie. Din motive încă necunoscute cei doi s-au luat la ceartă iar la un moment dat scandalul a degenerat, iar a luat un cuțit și și-a înjunghiat în spate iubita. Bărbatul a fugit, iar tânăra a strigat după ajutor și și-a alertat vecinii. Aceștia au sunat imediat la Poliție.

Oamenii legii ajunși la fața locului au instituit filtre rutiere în județ și au reușit să-l găsească pe agresor în județul Vrancea, în satul său natal. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni, 23 august a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă la omor. Ancheta este continuată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Tânăra înjunghiată este internată în spital.

Scandal în Lugoj, după ce un bărbat și-a întâlnit fosta iubită la un botez

Scandal de proporții în Lugoj. O petrecere de botez, care a avut loc duminică, s-a încheiat cu intervenția în forță a jandarmilor. Totul a pornit de la un bărbat eliberat recent din închisoare, care s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită, scrie Opinia Timisoarei

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, individul a început să fie violent. Conflictul a degenerat imediat, iar la fața locului a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Din păcate, aceștia nu au reușit să calmeze spiritele, așa că au fost chemați și jandarmii. La scurt timp după ce individul a fost imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bătaie, asa ca jandarmii s-au văzut nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze. Oamenii legii au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel