Tânără de 22 de ani, căsătorită cu un CUȚIT, după ce a fost părăsită înainte de nuntă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânără de 22 de ani, căsătorită cu un CUȚIT, după ce a fost părăsită înainte de nuntă / Foto: Pixabay
Tânără de 22 de ani, căsătorită cu un CUȚIT, după ce a fost părăsită înainte de nuntă / Foto: Pixabay
O tânără de 22 de ani s-a căsătorit cu un cuțit, după ce a fost părăsită înainte de nuntă.

O tânără de 22 de ani din Bali a fost nevoită să se căsătorească cu un pumnal, după ce a fost părăsită înainte de nuntă, scrie Mirror. Este vorba despre o ceremonie hindusă despre care se spune că îndepărtează umilinței familiei. Femeia este însărcinată, iar mirele a ratat data nunții din 12 ianuarie, după ce a demisionat cu două zile mai devreme. Familia s-a răzgândit în ultimul moment și nu a mai vrut ca el să se mute cu mireasa și familia ei.

În ciuda deciziei lor, mirele și-ar fi declarat dragostea față de tânăra care urmează să îi aducă pe lume un copil, spunând că ar trebui să fugă pentru a fi împreună. Dar familia Melinei nu a fost de acord, sfătuindu-l să nu ia decizii pripite, optând în schimb pentru ritualul simbolic. Se crede că pumnalul, care reprezintă bărbăția, poate acționa ca un înlocuitor pentru mirii care nu pot participa la nuntă, inclusiv în cazul în care mirele moare înainte de marele eveniment.

Familia Melinei a spus că fiica lor trebuie să continue nunta pentru a se asigura că copilul ei nu va fi văzut ca fiind unul nelegitim, atunci când se va naște.

Povestea, virală pe rețelele de socializare

Nunta tinerei a devenit de atunci virală pe TikTok, familia ei afirmând că nu contează că povestea Melinei a fost împărtășită în toată lumea. Tatăl ei, Ketut Suwardita, a comentat: „Vrem ca aceasta să fie o lecție pentru alte fete care caută un mire”.

În ciuda ceremoniei, în acte o să apară că este o mamă singură, fata nefiind căsătorită în mod legal. Deocamdată nu se știe dacă Melina mai are o relație cu tatăl copilului ei.

Vacanță Bali. Ce să nu faceți niciodată dacă nu vreți să fiți deportați. Isprava a doi turiști, învățătură de minte pentru ceilalți

Doi youtuberi ar putea fi expulzați din Bali, după ce au realizat un videoclip controversat, în care au ironizat regulile locale privind purtarea măștilor de protecție, scrie CNN.  Pentru gluma lor neinspirată, Josh Paler Lin și Leia Se s-au ales cu pașapoartele confiscate de guvernul local.

Videoclipul, care a fost postat pe 22 aprilie, a devenit viral. Lin a ajuns să aibă 3,4 milioane de abonați pe YouTube. În filmare se Leia Se încearcă să intre într-un magazin alimentar, dar este dată afară pentru că nu purta mască de protecție. Apoi, Lin îi pictează o mască falsă pe față, iar tânăra reușește să intre în magazin. În Indonezia, străinii care nu poartă măști de protecție riscă sancțiuni dure. La prima încălcare, oamenii sunt amendați, iar la cea de-a doua pot fi deportați. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel