Data publicării:

Tânără de 21 ani din Olt, de negăsit din a doua zi de Paște. Poliția cere ajutorul oamenilor/ Foto

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Poliția Română
Sursa: Poliția Română
Poliţiştii din Olt caută o tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna Milcov, județul Olt, care a plecat voluntar de acasă, în a doua zi de Paște, și nu a mai revenit. Tânăra a plecat în urmă cu trei zile, iar de atunci, familia nu mai știe nimic de ea.

Dispariția a fost sesizată polițiștilor miercuri, de un tânăr din aceeași localitate.

„La data de 19 aprilie 2023, în jurul orei 18:30, polițiștii Postului de Poliție Milcov, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, numita MILITARU MARINELA MĂDĂLINA, în vârstă de 21 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, au comunicat reprezentanții Poliției Olt.

Tânăra are 1,60 metri înălțime, 75 de kilograme, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, potrivit realitateaoltului.ro.

„La momentul plecării, tânără purta o bluză de culoare închisă, pantalon de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tinerei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este apelul polițiștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel