Tânără de 18 ani din Italia, ucisă de familie, după ce a refuzat o căsătorie aranjată
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânără de 18 ani din Italia, ucisă de familie, după ce a refuzat o căsătorie aranjată / Foto: Pixabay
Tânără de 18 ani din Italia, ucisă de familie, după ce a refuzat o căsătorie aranjată / Foto: Pixabay
O tânără de 18 ani, din Italia, ar fi fost ucisă de familie, după ce a refuzat o căsătorie aranjată.

Rudele unei tinere de 18 ani sunt cercetate pentru suspiciunea de crimă după ce a dispărut din casa familiei din nordul Italiei, scrie BBC. Poliția spune că familia lui Saman Abbas dorise ca ea să călătorească în Pakistan pentru o căsătorie aranjată, pe care ea a refuzat-o anul trecut. Un văr a fost arestat în Franța și extrădat în Italia. Unchiul femeii dispărute și un alt văr lipsesc., iar părinții ei au călătorit în Pakistan. Procurorii îi suspectează pe toți cei cinci de crime și eliminarea a unui cadavru, deși nu au fost încă găsite rămășițe.

Vorbind cu un jurnalist italian după dispariția lui Saman Abbas, tatăl ei a susținut că a călătorit în Belgia. Potrivit presei italiene, ea a trăit sub protecția serviciilor sociale din octombrie, dar s-a întors la casa familiei din Novellara, lângă Parma, la sfârșitul lunii aprilie.

VEZI ȘI: Bătaie între cupluri la Starea Civilă din Vaslui. Bărbații și-au împărțit pumni, iar femeile s-au bătut cu poșetele. Polițist, trântit la pământ. VIDEO

Procuror: Crimă premeditată



Procurorul Isabella Chiesi a declarat că autoritățile au crezut că a fost păcălită să se întoarcă acasă. Ea a spus că nu există speranța unui rezultat pozitiv al cazului, pe care l-a descris ca o crimă premeditată. Poliția a căutat-o pe tânăra în apropierea Novellarei de la începutul lunii mai și a început să folosească senzori electromagnetici pentru a inspecta mai bine solul.

 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

CCTV  a făcut publice imagini din 29 aprilie, cu o zi înainte ca autoritățile să creadă că a fost ucisă. În video se vede cum trei dintre suspecți merg cu o rangă și o geantă albastră. A doua zi, imagini separate, arată adolescenta dispărută care pleacă din casă cu părinții ei. Săptămâna trecută, uniunea italiană a comunităților islamice (UCOII) a emis o fatwa (hotărâre religioasă) prin care respinge căsătoriile forțate ca răspuns la dispariția lui Saman Abbas.

VEZI ȘI: O femeie a fost împușcată, după ce ar fi refuzat cererile în căsătorie a 2 bărbați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel