Tânăra care și-a ucis prietena și a ascuns-o într-un geamantan, condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Miercuri, o tânără în vârstă de 18 ani a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare pentru uciderea prietenei sale într-un hotel din Saturn.

Potrivit minutei de ședință, ea a fost găsită vinovată și de ascunderea cadavrului într-un geamantan.

Sentința este însoțită de o amendă de 75.000 de euro pentru daune morale. Cu toate acestea, decizia nu este definitivă și poate fi contestată în instanțele superioare.

Cazul tragic a avut loc în august 2023, când tânăra Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș, abandonând cadavrul prietenei sale într-un parc.

Imaginile au arătat că suspecta transporta geamantanul cu ușurință, sugerând că acesta conținea corpul neînsuflețit al victimei.

Conform anchetei, Loredana și prietena ei, Alina, lucrau împreună la un hotel din Saturn. Din motive încă necunoscute, relația lor s-a transformat într-o tragedie, iar Loredana este acuzată că a pus capăt vieții Alinei într-un acces de furie sau de alte motivații care urmează să fie dezvăluite în procesul juridic.

După comiterea crimei, Loredana a introdus corpul într-un geamantan și l-a transportat cu un taxi într-un parc din oraș. Într-o încercare de a ascunde fapta sa, ea a solicitat ajutorul unui coleg care trecea prin zonă pentru a pune geamantanul în mașină.

Ancheta a concluzionat că colegul nu știa ce se afla în valiză. Mai mult, taximetristul a întrebat-o pe Loredana despre conținutul geamantanului, luând în considerare greutatea sa, iar aceasta a pretins că este plin cu cărți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel