Tânără (25 de ani), ÎMPINSĂ de o femeie la metrou DRISTOR. Poliția Română, ANUNȚ - update + VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Update: Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul a fost prinsă de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri. Mai multe detalii AICI .

Știrea inițială:

Poliția Română a organizat o conferință de presă după ce o tânără de 25 de ani a murit, la metrou, în stația Dristor, după ce a fost împinsă de o femeie.

Iată principalele declarații făcute:

- Poliția Capitalei intervine pentru a putea identifica o femeie bănuită pentru infracțiunea de omor.

- Polițiștii patrulează în toate stațiile de metrou.

- Cine o recunoaște pe această femeie vă rugăm să sune la 112. Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

- O altă tânără a fost împinsă, dar nu i s-a întâmplat nimic. Aceasta a relatat evenimentul abia la ora 20:00, deși se întâmplase mult mai devreme. Există indicii că ar fi fost aceeași femeie.

-----

Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată, transmite Poliția Română.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.
Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.*

(w670)

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel