Tânăr, snopit în bătaie de un TAXIMETRIST. I s-a pus viața în pericol, decizie VITALĂ
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Un tânăr de 23 de ani a fost bătut și dat cu capul de asfalt de un taximetrist. Incidentul a fost filmat de o femeie, care a strigat la taximetrist că i-a luat numărul și că va suna la Poliție. 

"Dacă incidentul a fost anunțat prin sistemul 112, trebuia să se prezinte la fața locului un echipaj de poliție, pentru a constata ce s-a întâmplat. Dacă s-a prezentat salvarea și victima a fost transportată la spital, acolo se fac investigațiile preliminare și dacă se constată că victimei i-a fost pusă viața în pericol, se anunță poliția și echipa CFL. 

Dacă nu i s-a pus viața în pericol victimei, cu adeverința dată de doctorul care a făcut investigația, victima se prezintă la IML, pentru a i se constata îngrijirile medicale. Iar în baza certificatului medico-legal, victima se poate prezenta, în termen de 90 de zile, la sediul poliției unde s-a întâmplat, pentru a depune reclamația scrisă, unde poliția începe cercetările pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.", a declarat Constantin Mandache, președinte SNAP, pentru România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel