Tânăr pe trotinetă electrică, transportat la spital, după ce a fost lovit de un șofer cu portiera mașinii, la Sibiu
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr pe trotinetă electrică, transportat la spital, după ce a fost lovit de un șofer cu portiera mașinii / Foto: Pixabay
Tânăr pe trotinetă electrică, transportat la spital, după ce a fost lovit de un șofer cu portiera mașinii / Foto: Pixabay
Un tânăr pe trotinetă electrică, din Sibiu, a ajuns la spital după ce a fost lovit de un șofer cu portiera mașinii.

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat miercuri, la Spitalul Militar de Urgenţă, cu multiple escoriaţii, după ce a fost lovit de un şofer neatent, cu portiera maşinii, pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Elena Welter, potrivit Agerpres.

"Pe strada Semaforului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetăţean străin, nu se asigură la deschiderea portierei autoturismului parcat şi acroşează un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Vâlcea, care circula pe trotinetă, pe pista destinată bicicliştilor. Acesta din urmă a fost transportat la spital conştient. Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului.", a precizat Elena Welter.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Militar de Urgenţă de o ambulanţă SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Un tânăr din Timișoara a murit chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani, după ce a căzut de pe trotineta electrică

Un tânăr din Gorj a murit chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani, după un accident rutier cumplit care a avut loc la Timișoara. Tânărul se deplasa pe o trotinetă electrică, dar s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se grav la cap. A intrat în comă și, după o săptămână de agonie, acesta a murit, potrivit Realitatea.net

Accidentul a avut loc pe 14 august, în apropierea stadionului Dan Păltinișanu din Timișoara. Tânărul se deplasa pe o trotinetă electrică pe sensul opus de mers, dar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut. S-a lovit puternic la cap, așa că a fost transportat de urgență la spital. Medicii l-au operat și l-au mutat pe secția de Terapie Intensivă. Acolo a intrat în comă. După o săptămână de agonie, tânărul a decedat la spital, chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani.

Tânărul absolvise facultatea de Educație Fizică și Sport la UCB Târgu Jiu și se definitivase ca profesor de sport la Timișoara. Acesta se căsătorise în urmă cu 3 ani, iar acum era student la Stomatologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel