Tânăr fără permis, prins după ce s-a aruncat în Dâmboviţa
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Un tânăr cu cazier pentru furt care conducea fără permis, prins de poliţişti după o urmărire.

Bărbatul de 24 de ani, care conducea fără permis, a fugit cu maşina de poliţiştii rutieri care i-au făcut semn să oprească, apoi a părăsit autoturismul, a sărit în râul Dâmboviţa. El a continuat să fugă, dar a fost prins.

Conform Brigăzii Rutiere, vineri după-amiază, doi agenţi care se aflau în zona Splaiul Unirii - Târg Vitan cu aparatul radar au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. S-a plecat în urmărire, dar la un moment dat şoferul a abandonat maşina în apropiere de Şoseaua de Centură şi a sărit în râul Dâmboviţa.

A ieşit pe celălalt mal. Însă, după aproximativ 500 de metri, a fost imobilizat şi încătuşat.

Şoferul a fost identificat, are 24 de ani şi nu posedă permis de conducere, precizează Brigada Rutieră. Totodată, el abia a fost eliberat din penitenciar în luna aprilie, având mai multe condamnări pentru furt.

Poliţiştii precizează că pe parcursul urmăririi, unul dintre agenţi a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical. Nicio persoană nu a fost rănită. Tânărul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel