Tânăr din Republica Moldova, depistat la volanul unui TIR fără a avea permis auto
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un tânăr de 18 ani din Republica Moldova s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la frontieră conducând un TIR fără a avea permis auto, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 18 ani, care conducea un ansamblu rutier, format dintr-un cap tractor marca DAF şi o remorcă, înmatriculate în ţara vecină.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel