Tânăr din Prahova, înjunghiat de vecinul căruia i-a spus să nu mai conducă cu viteză. Mamă cu 8 copii, înjunghiată în Brașov
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr din Prahova, înjunghiat de vecinul căruia i-a spus să nu mai conducă cu viteză. Mamă cu 8 copii, înjunghiată în Brașov / Foto: Pixabay
Tânăr din Prahova, înjunghiat de vecinul căruia i-a spus să nu mai conducă cu viteză. Mamă cu 8 copii, înjunghiată în Brașov / Foto: Pixabay
Un tânăr din Prahova a fost înjunghiat de vecinul căruia i-a atras atenția că merge cu viteză cu mașina.

Un tânăr de 27 de ani din Prahova a fost înjunghiat în stradă de vecinul pe care-l atenționase că circulă cu viteză prea mare cu mașina prin sat, transmite Pro Tv.

Medicii au reușit să-i salveze viața bărbatului, după mai multe operații, iar agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor. Atacul s-a produs în centrul localității Ghighiu. Un agent de securitate care locuiește în sat a povestit că se întorcea de la muncă spre casă când a văzut scandalul dintre cei doi tineri.

“Cel înjunghiat s-ar fi oprit și i-a zis lui celălalt că merge cu viteză pe aici, prin sat, ăla înjunghiat a plecat spre casă, asta i-a trimis pe telefon înjurături și de aici s-au luat.”, a spus Ion Tudor, martor.

Martorii au fost cei care au sunat la 112. Un echipaj de la ambulanță a sosit imediat și a preluat victima.

„Multiple plăgi produse prin înjunghiere. Plăgile de la nivelul toracelui erau penetrante, interesau ambii plămâni”, a declarat dr. Violeta Tănase, purtător de cuvânt SJU Prahova.

Bărbatul suspectat de tentativă de omor, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat din Brașov și-a înjunghiat soția pentru că îl părăsise

Scene sângeroase s-au derulat și pe un bulevard din municipiul Săcele, județul Brașov. Un bărbat de 52 de ani și-a înjunghiat soția, furios că femeia era hotărâtă să îl părăsească, potrivit Pro Tv.

Victima a avut mare noroc cu un martor care, înarmat cu o bâtă, l-a alungat pe agresor. Operată de urgență, femeia a scăpat cu viață, iar soțul ei a ajuns după gratii. Femeia de 45 de ani, mama a 8 copii, plecase de acasă, după mai multe bătăi groaznice, iar soțul ar fi vrut să o convingă să se întoarcă la el.  Acesta ar fi urmărit-o și ar fi atacat-o pe bulevardul principal al orașului.

"În jurul prânzului a fost adusă o victimă de 45 de ani cu multiple plăgi înjunghiate prin agresiune: plăgi toracice, plăgi faciale, plăgi abdominale, această din urmă e necesitat intervenție chirurgicală de urgență.”, a declarat Marius Leonte, medic Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Dacă instanța îl va găsi vinovat, suspectul, în vârstă de 52 de ani, ar putea sta după gratii până la 12 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel