Tânăr din Buzău, înjunghiat la priveghi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Bătaie cruntă la un priveghi, în Buzău. Un tânăr a ajuns înjunghiat la spital, iar alți doi au fost internați cu mai multe răni, după ce o ceartă aprinsă a izbucnit între rudele mortului.  

Scandalul a început vineri seară, între rudele unui defunct, chiar în timpul priveghiului. Se pare că fiii defunctului ar fi avut ceva de împărțit cu alte rude prezente, însă conflictul a fost aplanat de familie. Sâmbătă dimineață, în jurul oreoi 10:00, cearta a început din nou, iar până la bătaie a fost doar un pas.

Tinerii s-au bătut în curte, iar unul dintre aceștia a scos un cuțit. Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a ajuns la spital, cu o tăietură pe braț, în timp ce alți doi s-au ales cu echimoze și leziuni pe tot corpul.

Polițiștii au aflat despre scandal și au deschis o anchetă, la capătul căreia se va decide dacă se va întocmi dosar penal. Având în vedere că este vorba despre o agresiune, cercetarea nu poate începe decât în momentul în care partea vătămată decide să depună plângere penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel