Tânăr din Alba, găsit mort pe stradă, la Sibiu
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr din Alba, găsit mort pe stradă, la Sibiu / Foto: Pixabay
Tânăr din Alba, găsit mort pe stradă, la Sibiu / Foto: Pixabay
Un tânăr a fost găsit mort pe o stradă din Sibiu.

Un tânăr din județul Alba a fost găsit mort pe o stradă din municipiul Sibiu, joi seara. Din primele informații, se pare că bărbatului i s-ar fi făcut rău într-o mașină, scrie Alba24

Trecătorii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns o ambulanță. Medicii au găsit mașina, iar pe locul din dreapta față, un bărbat inconștient, aflat în stop cardio-respirator. Timp de 50 de minute au încercat medicii să îl resusciteze pe tânăr, dar fără succes. În cele din urmă a fost declarat decesul.

"La scurt timp a sosit o ambulanță SAJ și a găsit în mașină, pe locul din dreapta față, un bărbat inconștient, aflat în stop cardio-respirator. Împreună cu al doilea echipaj sosit, au început manevrele de resuscitare și au continuat aproximativ 50 minute. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decedat. A fost anunțată Poliția în vederea cercetărilor specifice”, a transmis SAJ Sibiu.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbat găsit mort în maşină, în parcarea unui magazin din Bragadiru

Un bărbat a fost descoperit mort în parcarea unui magazin de bricolaj din Bragadiru, acum două săptămâni. Oamenii de acolo au dat alarma după ce au constatat că într-un autoturism din parcarea magazinului de bricolaj se află un bărbat care, de zeci de minute, nu dă niciun semn de viaţă, potrivit România TV.  Aceştia au sunat la 112. La faţa locului au sosit atât medici de la ambulanţă cât şi poliţişti. Aceştia au fost nevoiţi să spargă un geam al autoturismului pentru a putea deschide uşa şi a scoate bărbatul de acolo. Din păcate, acesta a fost găsit decedat şi la faţa locului au fost solicitaţi şi criminaliştii care au început cercetările. Este posibil ca bărbatul să fi murit din cauze naturale, însă numai necropsia va spune ce s-a întâmplat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel