Data publicării:

Tânăr de 34 de ani, arestat la Târgu Secuiesc pentru trafic de droguri de mare risc la un Bal al Bobocilor

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Poliția Română
Sursa Foto: Poliția Română

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, de 34 de ani, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

urma unei acțiuni, tip razie, organizată în noaptea de 4 spre 5 octombrie a.c., între orele 22.00 – 06.00, pentru combaterea consumului și traficului ilicit de droguri, în care au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Târgu Secuiesc, în timp ce deținea aproximativ 190 de grame de amfetamină, drog de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul autoturismului cu care se deplasa.

De asemenea, asupra persoanei cercetate și în interiorul autovehicului au fost descoperite și ridicate mai multe arme albe (box metalic, bâtă de baseball, un cuțit și o tomfă), precum și sume de bani în lei și valută.

Din cercetările efectuate a mai rezultat că persoana cercetată s-ar fi aflat într-o locație unde mai mulți tineri liceeni participau la un bal al bobocilor, iar, în momentul depistării, s-ar fi îndreptat spre comuna Brețcu, județul Covasna la un alt eveniment similar, dedicat tinerilor. 

Sursa Foto: Poliția Română

Persoana reținută a fost arestată preventiv timp de 30 de zile

La data de 5 octombrie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna au dispus reținerea persoanei, de 34 de ani, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc.

Ieri, 6 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Covasna a dispus arestarea preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna – Poliția Municipiului Târgu Secuiesc.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, potrivit comunicatului Poliției Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel