Tânăr de 30 de ani, GĂSIT în FLĂCĂRI pe marginea drumului. Arsuri pe 75% din corp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bărbat ARS, abandonat pe marginea unui drum de la ieșirea din municipiul Bistrița / Foto: Pexels
Bărbat ARS, abandonat pe marginea unui drum de la ieșirea din municipiul Bistrița / Foto: Pexels
Un bărbat cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului a fost abandonat pe marginea unui drum din Bistrița. 

UPDATE:

Potrivit Antena 3, bărbatul de 30 de ani avea hainele în flăcări când a fost văzut de trecători. Oamenii legii fac cercetări la fața locului. Polițiștii analizează mai multe ipoteze, de la varianta ca o altă persoană să fie la fața locului până la o incendiere accidentală. Tânărul e din Dolj, dar era în Bistrița Năsăud, unde lucrează de mai mult timp. Se pare că-n momentul în care a ajuns la spital, el era conștient, dar confuz.

Știrea inițială:

Un bărbat de 30 de ani din judeţul Dolj a fost găsit, duminică noapte, pe marginea drumului, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre localitatea Budacu de Jos, având arsuri pe 75% din suprafaţa corporală, transmite Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Echipajele medicale ajunse la faţa locului au constatat că persoana în cauză prezintă arsuri, aceasta fiind preluată şi transportată la spital. În urma primelor verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Poiana Mare, judeţul Dolj. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ.

Bărbatul, în stare gravă la spital



Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, bărbatul a suferit arsuri de gradul al III-lea pe 75% din suprafaţa corpului şi a necesitat intubarea.

"Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa a preluat de la ieşirea din municipiul Bistriţa, înspre localitatea Budacu de Jos, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu arsuri de gradul III pe aproximativ 75% din suprafaţa corporală. Bărbatul a necesitat intubare şi îngrijire specifică şi a fost transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite", a informat ISU.

O tânără a incendiat un om al străzii. Cât riscă să rămână în închisoare

O femeie din Rusia riscă să facă mulți ani de pușcărie după ce a dat foc unui om al străzii. Procurorii au adus cazul în fața instanței, tânăra fiind acuzată de o violență brutală și fără explicație. Aceasta a incendiat un om al străzii fără niciun avertisment, acesta murind din cauza rănilor extrem de grave provocate de arsuri, relatează RT

Femeia în vârstă de 33 de ani este originară din Yekaterinburg, un oraș aflat în regiunea munților Ural și a fost acuzată de omor în formă agravată. Aceasta riscă să rămână în închisoare pentru cel puțin 20 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel