Data publicării:

Tânăr de 23 de ani, lovit mortal de o poartă de fotbal

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Tânăr de 23 de ani, lovit mortal de o poartă de fotbal. FOTO: Freepik @topntp26
Tânăr de 23 de ani, lovit mortal de o poartă de fotbal. FOTO: Freepik @topntp26
Un tânăr de 23 de ani a fost lovit mortal de o poartă de fotbal care a căzut peste el. Incidentul a avut loc la un centru de agrement din județul Argeș.

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a murit după ce poarta de fotbal de la un centru de agrement din Băbana a căzut peste el și l-a lovit în cap.

Cu o săptămână înainte ca poarta de fotbal să cadă peste Stelian, pe terenul respectiv primăria din Băbana a organizat Ziua Comunei.

Atunci, mai mulți angajați ai primăriei ar fi fost surprinși în timp ce mutau poarta, cel mai probabil pentru a face spațiu pentru eveniment, notează Realitatea Plus.

Potrivit sursei menționate, Bebe Ivan, primarul localității, a recunoscut că porțile de fotbal au fost mutate de angajații Primăriei, dar susține că ar fi fost prinsă la loc.

Mai mult, acesta a sugerat că, cel mai probabil, alți copii care ar fi vrut să joace fotbal ar fi umblat la sistemele de siguranță și ar fi mutat din nou poarta.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești susține că a fost înregistrat un dosar penal în cazul decesului tânărului. 

”Era un obicei al lui, să treacă pe acolo, să se sprijine de poarta de fotbal, să se prindă cu mâinile de ea. Stelian era ca un copil. Corpul lui s-a dezvoltat mai repede decât mintea. Era blând, cuminte, nu a supărat niciodată pe nimeni”, povestește un amic al bărbatului, notează Fanatik, citând Libertatea.

Ambulanța a venit cu întârziere

”Era ora 20:17. Asta e ora când am sunat la 112. Am solicitat o ambulanță SMURD, a venit o ambulanță obișnuită.

A ajuns după 45 de minute de la apel. I-am mai sunat, văzând că întârzie, mi-au răspuns: stai, domle, că venim, sunt curbe pe traseu!. Până să ajungă ei, am reușit eu să-l trezesc de vreo două ori pe Stelian.

L-au urcat în Salvare, când au ajuns la spital, în Pitești, l-au intubat imediat. De atunci, nu a mai fost conștient”, povestește un apropiat al victimei.

”Întâi mi-au spus că nu au echipaje disponibile și că trebuie să așteptăm. I-am sunat apoi la 22:04 și mi-au spus că atunci se face trecerea de la schimbul 2 la schimbul 3 și după aia trimit pe cineva și la Băbana”, se plânge o altă rudă a lui Stelian.

Citește și: Un bărbat a căzut din trenul aflat în mișcare, în gara Gherla. Voia să ajungă la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel