Urmărește emisiunea live
Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea / Foto: Pixabay
Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat de un pod, în Oradea / Foto: Pixabay
Un tânăr de 22 de ani a fost găsit spânzurat de un pod, în Oradea.

Descoperire șocantă în Oradea. Un tânăr de 22 de ani a fost găsit, luni dimineața, spânzurat de o balustradă a Podului Densuşianu, scrie eBihoreanul.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale orădeni, alături de criminalişti. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Popești, judeţul Bihor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Echipele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului și au constatat decesul.

“Aceştia au degajat corpul neînsufleţit al tânărului, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă declarând decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, se ocupă de anchetă. Cercetările în acest caz continuă, iar oamenii legii urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere sau un posibil omor.

O copilă din Botoșani s-a sinucis după ce ar fi participat la un joc online

O fetiță de 14 ani din localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani, s-a sinucis duminică seară, ea fiind găsită moartă într-o anexă a locuinţei, a declarat, pentru Agerpres, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Potrivit sursei citate, părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar fata şi un frate de-al său se aflau în grija unui unchi.

"În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă necropsia", a afirmat Chihaia.

Primarul comunei Coţuşca, Constantin Viorel Ciobanu, susţine că există informaţii potrivit cărora gestul fetei ar fi survenit în urma participării acesteia la un joc online.

"Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta.", a afirmat primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel