Tânăr de 21 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 10
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 05 noi 2022, 22:40
WhatsApp
Un tânăr a murit, sâmbătă seară, după ce a căzut de la etajul zece al unui bloc.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce a căzut de la etajul zece al unui bloc din oraşul Ploieşti, primele date indicând că ar fi vorba despre sinucidere. 

„Poliţiştii Secţiei nr. 3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Înfrăţirii din municipiu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia”, informează Poliţia Judeţeană Prahova. 

Echipajele mediale ajunse la faţa locului nu au putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Citește și...

O durere puternică de cap i-a schimbat viața fetiței părintelui Nicolae Dima. Vasile Ioana: În mod surprinzător, deși e în comă profundă, Ecaterina a dat un semn

Pe părintele Nicolae Dima îl știți dacă mergeți la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București. Este unul dintre preoții cei mai îndrăgiți din Capitală. Până mai ieri, avea o viață normală. O soție și o fetiță în vârstă de 12 ani. O durere de cap le-a schimbat viața.

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, este în comă. Părintele Vasile Ioana, colegul său de parohie, a spus că, după ce medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, doar rugăciunile oamenilor o mai pot salva pe fetiță.

Totul a început cu o durere de cap. Ecaterina a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, fără simptome inițiale, apoi a intrat în comă.

„Până acum câteva ore, familia părintelui Nicolae Dima trăia normal, așa cum trăim noi toți în viața de zi cu zi. A apărut o durere de cap inexplicabilă. Părinții fetiței au făcut investigații, au mers la spital, au căutat soluții și au descoperit un necaz. Cu totul neașteptat, după două-trei zile de dureri de cap, s-a făcut RMN și s-a descoperit că fetița are o formațiune tumorală. Dar nu este doar atât, ci viteza cu care s-au întâmplat lucrurile este surprinzătoare. Din nimic, după o durere de două zile de cap, copila nu mai putea respira și a intrat în stop cardio respirator. A leșinat în brațele tatălui ei. S-a lăsat moale în brațele lui iubitoare. Din acel moment, a intrat în mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Copila a făcut un al doilea stop cardio-respirator. Acum este în comă, pe aparate, în mâinile lui Dumnezeu. Și medicii, și părinții, și noi toți așteptăm ca Ecaterina să își revină. Copila doarme de atunci și noi toți am intrat în rugăciune”, a spus Părintele Vasile Ioana care a îndemnat credincioșii să se roage pentru fetița preotului Nicolae Dima.

Părintele Nicolae Dima, tatăl Ecaterinei, a spus că își dorește doar un lucru pentru copilă: să se facă voia lui Dumnezeu. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?